• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Van het het ContactKogellager van SKF Hoekige Hoge Last de Capaciteits Hoge Snelheden

Plaats van herkomst: China
Modelnummer: SKF BA1B 307742
Productdetails
Hoog licht:

verzegelde hoekige contact lagers

,

hoekige contact miniatuurlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van het het ContactKogellager van SKF Hoekige Hoge Last de Capaciteits Hoge Snelheden

 

Beschrijving:

 

Het hoekige contactkogellager kan radiale lading en aslading gelijktijdig, evenals de zuivere asladingen weerstaan. Zij hebben hogere grenssnelheid. Hoge precisie en hoge snelheids de lagers nemen gewoonlijk 15 van de contactgraden Hoek. De contacthoek beslist de capaciteit van aslading. De pallen worden gemaakt van messing, synthetische harsen of anderen onderworpen aan individuele dragende eigenschappen en toepassingsvoorwaarden.

De enig-rij de hoekige contactkogellagers aslading in één richting kunnen aanpassen, als het verdragen van radiale lading, het zal extra askracht opheffen. En slechts beperkte asverplaatsing van de schacht of de huisvesting in één richting. De contacthoek van hoekige contactkogellagers is 40, zodat kunt zich u een grote aslading veroorloven. Het ontwerp van hoekig contactkogellager is niet scheidbaar, zijn de schouderhoogte aan beide kanten van inners en de buitenringen verschillend. Om de dragende ladingscapaciteit, lager één kant van de schouder te verbeteren, zodat het lager in meer ballen kan worden opgezet.

De paren hoekige contactkogellagers kunnen radiale ladingen als belangrijkste gecombineerde radiale en as tweerichtingslading of onder zuiver radiale lading aanpassen. De configuratie achter elkaar kan één enkele richtings aslading slechts nemen, kunnen andere configuraties aan één van beide richting van asladingen worden onderworpen. Dit type van lagers wordt over het algemeen voorgelegd door fabrikanten combineert passende gebruikers, die interferentie voorladen nadat de installatie, de ringen en de ballen van staal in as staat voorladen, waarbij de ondersteunende stijfheid wordt verbeterd en nauwkeurigheid van het dragen van de gehele groep als enig in werking wordt gesteld.

 

Toepassing:

 

De werktuigmachineas, Hoge frequentiemotor, Gasturbine, centrifugeert, Oliepomp, Wortelsventilator, Luchtcompressor, Transmissie, Drukmachines.

 

D (mm): 355,6
D (mm): 457,2
H (mm): 57,15
gewicht (kg): 22,0

SKF BA1B 307742 de Dragende kogellagers van de het contactduw van SKF hoekige paste toepassingen waar de hoge lastcapaciteit, de hoge asstijfheid en de lage wrijvingtorsie belangrijk zijn. Ben met conventionele duwkogellagers vergelijkbaar, kunnen de hoekige kogellagers van de contactduw radiale ladingen naast asladingen aanpassen en kunnen bij hoge snelheden werken.
Kogellagers van de het contactduw van SKF de hoekige hebben een grote verscheidenheid van ontwerpen en grootte. Die algemeen gebruikt en inbegrepen in deze catalogus zijn enige de duwkogellagers van het richtings hoekige contact, Dubbele de duwkogellagers van het richtings hoekige contact en andere hoekige kogellagers van de contactduw.