• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Dubbele het Kogellager Hoge Prestaties van het Rij Hoekige Contact Met Stijgende Contacthoek

Plaats van herkomst: China
Productdetails
Hoog licht:

verzegelde hoekige contact lagers

,

hoekige contact miniatuurlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De dubbele van de duwkogellagers van het Rij hoekige contact Hoge Prestaties

 

De dubbele Rij de Hoekige Contactkogellagers twee rijen van ballen hebben schikte rijtjes. De werklijnen van de lading bij het contact tussen ballen en toevoerkanalen (ladingslijnen) divergeren bij de dragende as en vormen een hoek van 30° aan het radiale vliegtuig. In wezen, werken zij zo ook aan het hebben van een aangepast paar van de Enige bal van het Rij Hoekige Contact bearingseither van aangezicht tot aangezicht of rijtjes. Het verschil is dat Dubbel Hoekige Contactkogellagers kan een tweerichtings aslading in één lager roei nemen waar het een aangepast paar anders neemt. Dit betekent de lagers bijzonder geschikt zijn om gelijktijdig acteren radiale lading en aslading in beide richtingen aan te passen. Zij zijn ook beschikbaar met verbindingen of schilden.

 

Kogellager van het eigenschappen het ofAngular Contact


1. De hoekige toevoerkanalen van de contactbal bearingshave in de binnen en buitenringen die met betrekking tot elkaar in de richting van de dragende as worden verplaatst. Dit betekent dat zij ontworpen=worden= om gecombineerde ladingen aan te passen d.w.z. Acteren gelijktijdig radiale en asladingen.
2. De as lastcapaciteit hoekige verhogingen van contactkogellagers met stijgende contacthoek. De contacthoek α wordt als hoek tussen de lijn gedefinieerd die bij de punten van inh. aansluit zich.

 

 

Bedrijfinleiding:


1) De ondernemingsgroep combineert de industrie met Internationale handel
2) het 13Th Jaarervaring in Internationale Handel
3) Strikt systeem voor kwaliteitscontrole met perfecte faciliteiten
4) Geavanceerde productiefaciliteiten
5) Het overvloedige vermogen van R&D
6) Hoge en Nieuwe Technologie-onderneming, lage koolstofweglating en milieuvriendelijk.

 

 

Toepassingen:


combinatie droger, oppoetsend materiaal, vormende machine die, Modderschraper, Enige verminderingsmachine, Kantmachine, Diagids, machine, pil het dalen machine, mechanische faciliteiten vouwt van irrigatie en drainage, reactie toch, Strijkend materiaal, dat materiaal, Flessen blazende machine die, Tussenvoegselmachine, Tegenstroom koeltoren wast, machine, het handwiel, en Universele printer enz. lijmt

 

 

Hoofdmerk en Producten:


1) SKF/FAG/INA/TIMKEN/NSK/KOYO/NTN/NACHI/IKO/ASAHI/ZWZ/HRB/LYC/HDBB
2) Diep GroefKogellager/Hoekig Spits de Rollager van het ContactKogellager
/ Sferisch Rollager/Cilindrisch Rollager/van het DuwKogellager/van het Lager van de Duwrol/van het Lager van het Hoofdkussenblok/Naaldrol van het Lager/het Volgen Rollager/Autolager/Terugtrekkingskokers