• M. Arlei
  Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
 • M. Antonio
  U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
 • M. Erhan
  Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

616628B het dubbele Lager van het Rij Hoekige Contact/As Hoekige Contactkogellagers

Productdetails
Hoog licht:

dubbele rij hoekige contact invloed

,

verzegelde hoekige contact lagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

616628B het dubbele Kogellager van het Rij Hoekige Contact Met Flensgrootte 35x77x22mm Gewicht 0,46 KG

De hoekige contactlagers kunnen radiale lading en aslading, of enkel aslading steunen, en kunnen onder hoge snelheid werken.

 

de enige kogellagers van het rij hoekige contact kunnen aslading in enige richting, in beer slechts steunen de radiale lading, extra askracht, zal veroorzaken en de asverplaatsing van de schacht of huisvesting in één richting kan slechts beperken. Als paren van dubbele installatie, het brede het eindgezicht van de lager buitenring vrij van breed en smal eind dat het smalle eind onder ogen ziet. Dit kan extra askracht, en de schacht of de huisvesting vermijden om de waaier van de asontruiming in beide richtingen te beperken. Het hoekige contactkogellager was meer ballen dan diep groefkogellager, zodat is de capaciteit van het ladingslager hoogst in al kogellager, en het heeft sterke starheid, roteer stal. Het kan ook door de binnen en buitenringen relatieve verplaatsing op de radiale ontruiming.

 

Eigenschappen van hoekig contactkogellager:

 

(1) de Hoekige contactkogellagers zijn bijzonder geschikt om gecombineerde (as en radiale) ladingen te dragen. Soms, kunnen zij ook zuivere aslading dragen en in hogere snelheid werken. Onder radiale lading, zal de ascomponentenkracht worden veroorzaakt die moet zijn tegengegaan. Zo zijn de lagers normaal aanpassen tegen een tweede lager.


(2) Enige kogellagers van het rij hoekige contact kunnen aslading dragen handelend in één slechts richting. In vele toepassingen, zouden de hoekige contactkogellagers in paren of de muti-regeling moeten worden gebruikt. De as lastcapaciteit hoekige contactkogellagers stijgt met de verhoging van contacthoek.


(3) Hoekige contactkogellagers hebben toevoerkanalen in de binnen en buitenringen die met betrekking tot elkaar in de richting van de dragende as worden verplaatst. Dit betekent dat zij worden ontworpen om gecombineerde ladingen, i.e.simultaneously-acteren radiale en asladingen aan te passen.

 

1.) Specificatie:

 

De dubbele kogellagers van het rij hoekige contact met Flens

Model: 616628B

Grootte: 35x77x22mm

Eenheids Netto Gewicht: 0,46 kg

 

2.) Types:

 • De enige kogellagers van het rij hoekige contact
 • De dubbele kogellagers van het rij hoekige contact
 • Vier-punt contactkogellagers

3.) Productienorm

 

Precisieclassificatie

Abec-1 (p0) abec-3 (p6) abec-5 (p5) abec-7 (p4)

Verbindingentype

Open, Z, ZZ, RS, 2RS; DDU, LLU

Materiaal

Dragend staal, kolen-staal, roestvrij staal

Dragende staalnorm

GCr15, 100Cr6

De Code van het trillingsniveau

V1, V2.V3

Radiaal Spel (Ontruiming)

C0, C2, C3, C4, C5

Geluidsniveau

Z1, Z2, Z3, Z4

De dienststeun

aanpassing, OEM

 

4. ) Toepassingen:

Deze lagers worden hoofdzakelijk toegepast in de werktuigmachineassen, de motoren met hoge frekwentie, de gasturbines, de oliepompen, de luchtcompressoren, de drukmachines en andere installaties.

 

5.) Transportion:

A. door Uitdrukkelijk- DHL, TNT, UPS, FEDEX, ARAMEX

B. door de Lucht - FOB, CNF, CFR

C. door Overzees - FOB, CNF, CFR, CIF