• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Het staal verzegelde Sferische Rollagers, Lager van de de Rolduw van Gcr15 het Sferische

Plaats van herkomst: China
Modelnummer: 3515
Prijs: FOB SHANGHAI
Betalingscondities: TT
Productdetails
Hoog licht:

metrisch sferisch lager

,

verzegelde sferische rollagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het staal verzegelde Sferische Rollagers, Lager van de de Rolduw van Gcr15 het Sferische

 

Dragende Beschrijving:

 

Het sferische rollager is een rollen-elementenlager dat omwenteling met lage wrijving, toelaat en hoekige verkeerde opstelling toelaat. Typisch droeg de sferische steun van rollagers een roterende schacht in van de binnenring die wat betreft de buitenring slecht gealigneerd kan zijn. De verkeerde opstelling is mogelijke toe te schrijven aan de sferische interne vorm van de buitenring en de sferische rollen. Het meeste sferisch rollager wordt ontworpen met twee rijen die van rollen, hen toestaan om zeer zware radiale ladingen en zware asladingen te nemen. Er zijn ook ontwerpen met één rij van rollen, geschikt voor lagere radiale ladingen en vrijwel geen aslading.

 

De ring en de ballen worden gemaakt van raffinage dragend staal Gcr15 (AISI52100, wordt de pal geslagen van messingsstrook (H62) of hoogste kwaliteits koudgewalste strook (spcc BQ B402) en versterkte plastieken is indien nodig beschikbaar. Het schild wordt gemaakt door gedrukt staalskelet en butyronitrile rubber met heet phosphatzing.

De ringen en de ballen van roestvrije stelllagers worden gemaakt door roestvrije stell 9Cr18 (AISI440c) te raffineren.

 

Toepassing

 

Het document die machines, snelheidsreductiemiddel, de as van het spoorwegvoertuig maken, versnellingsbaklager, walserij walserij rolt, maalmachine, het trillende scherm, drukmachines, houtbewerkingsmachines, allerlei de industrie

 

De voordelen van onze Producten


1). Wij hebben lagers meer dan 20 jaar vervaardigd.
2). De stabiele jaarlijkse output was 3000000 reeksen.
3). Ons team van technologie en van de dienst was zeer krachtig en professioneel.
4). Wij hebben ons eigen merk „WRM“.
5). Het douane-ontwerp is beschikbaar. (niet genormaliseerd model)
6). Wij kunnen vervanging het zwenkende dragen voor differencttype zoals Rothe Erde, Rollix, INA, SKF, IMO, TG, Kaydon enz. doen