• M. Arlei
  Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
 • M. Antonio
  U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
 • M. Erhan
  Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Sferisch de Rollager Roestvrije Stell 9Cr18 AISI440c van Ntn van de messingsstrook

Plaats van herkomst: China
Modelnummer: 3513
Prijs: FOB SHANGHAI
Betalingscondities: TT
Productdetails
Hoog licht:

tonlagers druklager

,

verzegelde sferische rollagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Sferisch de Rollager Roestvrije Stell 9Cr18 AISI440c van Ntn van de messingsstrook

 

Dragende Beschrijving:

 

Het sferische rollager is een rollen-elementenlager dat omwenteling met lage wrijving, toelaat en hoekige verkeerde opstelling toelaat. Typisch droeg de sferische steun van rollagers een roterende schacht in van de binnenring die wat betreft de buitenring slecht gealigneerd kan zijn. De verkeerde opstelling is mogelijke toe te schrijven aan de sferische interne vorm van de buitenring en de sferische rollen. Het meeste sferisch rollager wordt ontworpen met twee rijen die van rollen, hen toestaan om zeer zware radiale ladingen en zware asladingen te nemen. Er zijn ook ontwerpen met één rij van rollen, geschikt voor lagere radiale ladingen en vrijwel geen aslading.

 

Eigenschap:

 

 1. Ontwerp – de Verwijdering van de gidsring stond voor een ontwerpverandering toe die kooisaldo en sterkte verbetert.
  2. Materiële Technologie – HPS-de reeks wordt gemaakt van hoog-netheidsz staal. De speciale oppervlaktebehandeling van sferisch rollager verhoogt weerstand tegen slijtage.
  3. De opties van het aanbiedings geavanceerde materiaal: Super TF en TL staal, afhankelijk van toepassingsvereisten.
  4. Geavanceerde Technologie - het gepatenteerde Gevormde systeem van de Oliesmering is ook beschikbaar.
  5. De lagers zijn ook beschikbaar met een oliegroef en gaten in de buitenring voor re-smeringsdoeleinden. De facultatieve binnen beschikbare groef van de ringsolie en gaten
  6. Verbindingstechnologie - aanbiedingen verschillende verzegelende materialen afhankelijk van de werkende temperatuur van het lager.
  7. Kooimaterialen – Beschikbaar in staal, messing of polyamide afhankelijk van de vereisten van de toepassing.
  8. Productietechnologie – de Geavanceerde controle van de waarborgenoutstandingquality van het productiesysteem.
  9. Het leven – tot 2 keer het werkende leven van lager van de de industrie het standaard sferische rol.
  10. Lagere onderhoudskosten die – aan kleinere lagers de omvang reduceren van terwijl het verbeteren van prestaties en het verlengen van het materiaal werkende leven.

 

Toepassingsgebied:

 

Het sferische rollager wordt gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen. De voorbeelden omvatten mijnbouw, aardolieproductie, machtsgeneratie, machtstransmissie, cementverwerking, het gezamenlijke verpletteren, en metaal recycling. Sommige sferische rollagers worden gebruikt in briketterenmachines, rubber mengt materiaal, walserijen, roterende drogers, of pulp en papiermachines. Anderen worden gebruikt in bouwmateriaal, maalmachines, elektrische motoren, ventilators en ventilators, toestellen en aandrijving, plastiekenmachines, werktuigmachines en tractiemotoren en pompen.

 

De ring en de ballen worden gemaakt van raffinage dragend staal Gcr15 (AISI52100, wordt de pal geslagen van messingsstrook (H62) of hoogste kwaliteits koudgewalste strook (spcc BQ B402) en versterkte plastieken is indien nodig beschikbaar. Het schild wordt gemaakt door gedrukt staalskelet en butyronitrile rubber met heet phosphatzing.

De ringen en de ballen van roestvrije stelllagers worden gemaakt door roestvrije stell 9Cr18 (AISI440c) te raffineren.