• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

De Sferische Lagers van het duwroestvrije staal/Brons Verzegelde Sferische Rollagers

Plaats van herkomst: China
Productdetails
Hoog licht:

tonlagers druklager

,

verzegelde sferische rollagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Lager van de duw droeg het Sferische Rol Rolamentos 22244CAMKE4C3S11 22244 CCK/W33 Grootte 220 mm-Beschikbare Bronskooi

Beschrijving:

 

De sferische rollagers worden gewijd aan uiterst strenge toepassingen en moeten hoge ladingen, strenge verkeerde opstelling, vervuilde milieu's, schokken, en trillingen steunen. En met de hoogste de ladingsclassificatie en de productie die van de industrie uit een fabriek dichtbij u komen, is er geen reden om nergens anders voor sferische rollagers te kijken.

Getoond in de cijfers, zijn de types EA, C, CD, CA, die voor hoge ladingscapaciteit worden ontworpen, beschikbaar. De types EA, C, en CD hebben staalkooien gedrukt; en het type CA heeft messingskooien machinaal bewerkt. Het type EA heeft vooral hoge ladingscapaciteit, kenmerkt lage torsie, en heeft een kooi met hoge weerstand.

 

Toepassing:

De sferische lagers worden gebruikt in talloze toepassingen, waar de rotatiemotie moet worden toegestaan om de groepering van zijn omwentelingsas te veranderen. Een eerste voorbeeld is een trekstang op een voertuigopschorting. De werktuigkundigen van de opschorting staan de as aan moveup toe en verslaan, maar de aaneenschakelingen worden ontworpen om die motie in één richting slechts te controleren en zij moeten motie in de andere richtingen toestaan. De sferische lagers zijn gebruikt in autoopschortingen, drijfassen, zware machines, naaimachines, en veel andere toepassingen.

Details:


Structuur: Self-aligning

Type: Rollager

Merknaam: NSK (Andere Merkfag NTN)
Droeg Grootte: 220 mm

Buitendiameter: 400 mm

Dikte: 108 mm
Precisieclassificatie: ABEC-1 (P0). ABEC-3 (P6). ABEC-5 (P5).

Verbindingentype: Open
Materiaal: Chrome-Staal GCr15

Ontruiming: C0, C1. C2. C3 Kooi: Staalkooi
Certificatie: lS09001; 2000 OEM de Dienst: Keur goed

FAG modelaantal: 22244B.MB22244BK.MB
Toepassing:
Het gebruikte wijd in mechanisch materiaal van staal, mijn die, document, textielmachines, steenkoolmolen en het stroomindustrie etc. maken verschepen. Het is één van de lagers het in de mechanische industrie wijdst worden gebruikt die.