• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Raffinerend Dragend van het Lagerphosphatzing van de Staal Dubbel Spits Rol het Staalskelet

Plaats van herkomst: China
Prijs: FOB SHANGHAI
Betalingscondities: TT
Productdetails
Hoog licht:

verzegelde verminderde rollagers

,

taps toelopende roller stuwkracht invloed

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Raffinerend Dragend van het Lagerphosphatzing van de Staal Dubbel Spits Rol het Staalskelet

 

Inleiding van Spits Rollager

 

De verminderde rollagers dragen hoofdzakelijk radiale diameter, as gezamenlijke lading. De capaciteit van het ladingslager hangt van de buitenhoek van het ringstoevoerkanaal af, hengelt het grotere laadvermogen. Deze lagers zijn scheidbare lagers, volgens het aantal kolommen het dragen rollend elementen in enige rij, dubbele rij en de verminderde rollagers van vier rijen. De enige het lagerontruiming van de rij verminderde rol om gebruiker te zijn paste tijdens installatie aan; de dubbele rij en ontruiming de van vier rijen van het verminderde die rollager in de fabriek op de bepaalde gebruikersvereisten wordt gebaseerd, gebruikers te hoeven niet aan te passen.
De verminderde rollagers hebben binnen en buitenringstoevoerkanalen verminderd, worden de verminderde rollen geschikt tussen twee. Alle kegellijnen van de oppervlakteprojectie zijn wat bijeenkomst met de dragende as. Dit ontwerp maakt verminderde rollagers bijzonder voor de aanpassing van gecombineerde (radiale en as) ladingen geschikt. Het grootste deel van de ascapaciteit van het ladingslager wordt bepaald door de contacthoek; groter de hoek, hoger de asladingscapaciteit. Hoekgrootte om de coëfficiënt e te berekenen; e waarde, groter de contacthoek, de grotere toepasselijkheid van de lager aslading.

 

Toepassing:

 

De staalindustrie, Mijnbouw & Bouw, Papierfabricagemachines, Windturbines, Werktuigmachines, Versnellingsbakken, Elektrische Motoren, Pompen & Compressoren, Injectie het Vormen, Motorfietsen, Spoorwegen, enz.

Eigenschappen van Spits Rollager

 

De rol en het toevoerkanaal zijn in lijncontact of onderstrepen contact.

De grote radiale lading, laadvermogen en wrijvingcoëfficiënt is klein.

Geschikt voor hoge snelheids lopend materiaal.

de binnenring en de buitenring kunnen worden gescheiden, gemakkelijk te installeren en te verwijderen.

 

Het spitse rollager bestaat uit stevige binnen en buitenringen met verminderde toevoerkanalen en verminderde rollen met kooien. De lagers zelf-behouden niet. Dientengevolge, kunnen de binnenring samen met de rollen en de kooi gescheiden van de buitenring worden gepast. Het spitse rollager kan asladingen van één richting evenals hoge radiale ladingen steunen

 

 

De ring en de ballen worden gemaakt van raffinage dragend staal Gcr15 (AISI52100, wordt de pal geslagen van messingsstrook (H62) of hoogste kwaliteits koudgewalste strook (spcc BQ B402) en versterkte plastieken is indien nodig beschikbaar. Het schild wordt gemaakt door gedrukt staalskelet en butyronitrile rubber met heet phosphatzing.

De ringen en de ballen van roestvrije stelllagers worden gemaakt door roestvrije stell 9Cr18 (AISI440c) te raffineren.