• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Het SKF Verzegelde Lager van de Naaldrol/het Compacte Aslager van de Naaldrol

Modelnummer: SKF RN-5x34.8 BF/G2
Productdetails
Hoog licht:

strekking naald Rollager

,

opgesteld cup naaldlagers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het SKF Verzegelde Lager van de Naaldrol/het Compacte Aslager van de Naaldrol

 

Een lager van de naaldrol is een speciaal type van rollager dat lange gebruikt, dunne cilindrische rollen lijkend op naalden. De rollen van gewone rollagers zijn lichtjes slechts langer dan hun diameter, maar de naaldlagers hebben typisch rollen die minstens vier keer langer zijn dan hun diameter. [1] als alle lagers, worden zij gebruikt om de wrijving van een roterende oppervlakte te verminderen.

 

Vergeleken bij kogellagers en gewone rollagers, hebben de naaldlagers een grotere oppervlakte in contact met de rassen, zodat kunnen zij een grotere lading steunen. Zij zijn ook dunner, zodat vereisen zij minder ontruiming tussen de as en de omringende structuur.

 

De naaldlagers zijn zwaar - gebruikt in automobiele componenten zoals tuimelaarspillen, pompen, compressoren, en transmissies. De drijfas van een achterwielaandrijvingvoertuig heeft typisch minstens acht naaldlagers (vier in elke u-verbinding) en vaak meer als het bijzonder lang is, of werkt op steile hellingen

 

1. Uitstekend en hoog - kwaliteitscontrole, hoge snelheid, met geringe geluidssterkte, met lange levensuur

2. Snelle levering

3. Concurrerende prijs

4. Kleine toegelaten orde

5. De toegelaten tekening of de steekproeven van klanten

6. OEM de dienst


7. Beroeps: 12 van het vervaardigingsjaar lager

 

Dw (mm): 5
Lw (mm): 34,8
Gewicht (kg): 5,36

Worden de Dragende de Naaldrollen van SKF RN-5x34.8 BF/G2 gebruikt om volledige aanvullings dragende regelingen voor langzame snelheid of oscillerende toepassingen te maken. Deze compacte dragende regelingen hebben een hoge lastcapaciteit en zijn economisch, op voorwaarde dat de schacht en de huisvesting kunnen als toevoerkanalen dienen droegen. De cilindrische oppervlakte van de rollen is lichtjes verlicht tegen de roleinden om schadelijke rand te verhinderen beklemtoont.