• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

SKF-de Duwlager van de Naaldrol met een Hoge Precisie van de Vorm Stabiele Kooi

Plaats van herkomst: China
Modelnummer: SKF AXK 0414 TN
Productdetails
Hoog licht:

sferische stuwkracht invloed

,

tonlagers druklager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

SKF-de Duwlager van de Naaldrol met een Hoge Precisie van de Vorm Stabiele Kooi

 

Korte inleiding

 

De lagers van de duwrol zijn scheidbare lagers, kunnen aslading slechts weerstaan en een licht effect, om de schacht (of shell) van de asverplaatsing in één richting te beperken, het kan als enig-as in de positie worden gebruikt. Maar zijn laadvermogen is veel groter dan de duwkogellagers.

 

Het enige kogellager van de richtingsduw bestaat uit een schachtwasmachine, een huisvestingswasmachine en een een bal en assemblage van de kooiduw.

De lagers zijn scheidbaar zodat de steun als wasmachines eenvoudig is en de bal en kooiassemblage kan afzonderlijk worden opgezet.

De types: de lagers met een vlakke zeteloppervlakte op de huisvestingswasmachine, lagers met a sphered zeteloppervlakte en lagers met a

sphered huisvestingswasmachine kan samen met a worden gebruikt sphered zetelwasmachine

 

Dit typelager kan asladingen in één richting en thuslocate een schacht axiaal in één richting aanpassen. Zij moeten niet aan om het even welke radiale lading worden onderworpen.

De Lagers van de duwrol worden gebruikt voor assen van aslading en radiale gezamenlijke lading, maar de radiale lading zal geen 55% van aslading overschrijden. Vergeleken met andere lagers van de duwrol, worden dergelijke beren voorzien van lagere wrijvingcoëfficiënt, hogere snelheid en self-aligning eigenschappen. De rollen van deze lagers zijn van sferische vorm, en de sferische gerichte toevoerkanaaloppervlakte van de huisvestingswasmachine is zelf.

 

Eigenschappen

 

De sferische lagers van de rolduw worden gekenmerkt door de uiterst grote as lastcapaciteit en ondertussen kunnen zij cetrain radiale lading ook dragen.

 

D (mm): 4
D (mm): 14
Dw (mm): 2
gewicht (kg): 0,7

SKF AXK die 0414 TN SKF-de duwlagers dragen van de naaldrol is uitgerust met een vorm-stabiele kooi om een groot aantal naaldrollen betrouwbaar te leiden en te behouden. De diameterafwijkingen van de rollen binnen één assemblage zijn binnen 2 μm, toelatend deze lagers om zware asladingen en schokladingen te bevatten. Deze lagers verstrekken een hoge graad van stijfheid binnen een minimum asruimte. SKF levert de duwlagers van de naaldrol in twee ontwerpen: de de naaldrol en kooi duwen assemblage, AXK-reeksen en de duwlagers van de naaldrol met een centreerspon, AXW-reeks.
Wegens alle mogelijke combinaties, moeten de juiste wasmachines afzonderlijk worden bevolen.