• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Diep de GroefKogellager van de messingsstrook voor Staal de Industrie Aangepaste Grootte

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SNK
Certificering: CE
Modelnummer: 16001
Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: FOB SHANGHAI
Verpakking Details: externe verpakking: karton of niet houten doos; kussenverpakking: EPE-schuim
Levertijd: 3~4 weken
Betalingscondities: TT, D/A, D/P, Western Union
Levering vermogen: 800 PC's per maand
Productdetails
Hoog licht:

v groefkogellager

,

u groefkogellager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Diep de GroefKogellager van de messingsstrook voor Staal de Industrie Aangepaste Grootte

 

Product Korte Inleiding:

 

De diepe groefkogellagers bestaat over het algemeen uit een paar metalen kappen, een kooi, een groep staalballen. Zijn structuur is eenvoudig, makkelijk te gebruiken, zodat is het de gemeenschappelijkste productie, het wijdst gebruikte type van lagers. Het diepe groefkogellager gebruikt een ononderbroken toevoerkanaal dat hen voor radiale ladingen optimaal maakt. Dit ontwerp laat precisietolerantie, zelfs bij hoge snelheidsverrichting toe. Dit type van lager wordt hoofdzakelijk gebruikt om de radiale lading te dragen, maar ook kan een bepaalde hoeveelheid aslading in één van beide richting weerstaan. Wanneer verhoging de radiale ontruiming van het lager van een bepaalde waaier, hebben zij de aard van hoekige contactkogellagers en kunnen grotere aslading weerstaan. Onze uitgebreide productregel omvat het volledige aanbieden van open, schilden, verbindingen en onverwachte ringscombinaties.

 

Toepassing:

 

Deze lagers zijn het gemeenschappelijkste type en in een grote verscheidenheid van toepassingen gebruikt. Zoals de Staalindustrie, Mijnbouw & Bouw, Papierfabricagemachines, Windturbines, Werktuigmachines, Versnellingsbakken, Elektrische Motoren, Pompen & Compressoren, Injectie het Vormen, Motorfietsen, Spoorwegen, enz.

 

De ring en de ballen worden gemaakt van raffinage dragend staal Gcr15 (AISI52100, wordt de pal geslagen van messingsstrook (H62) of hoogste kwaliteits koudgewalste strook (spcc BQ B402) en versterkte plastieken is indien nodig beschikbaar. Het schild wordt gemaakt door gedrukt staalskelet en butyronitrile rubber met heet phosphatzing.

De ringen en de ballen van roestvrije stelllagers worden gemaakt door roestvrije stell 9Cr18 (AISI440c) te raffineren.

 

Elke 10sets-de lagers worden ingepakt in plastic buis of door roestvrij document verkracht en in kartonvakje afgepast. Enige pakage is beschikbaar, die is, elk vastgesteld lager is bevatte informatie plastic zak en dan ingepakt in smallinerdoos.