• M. Arlei
    Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Brazilië opdracht!!
  • M. Antonio
    U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben.
  • M. Erhan
    Goede Producten, de Goede Dienst, Goed Sourcing Platform!
Contactpersoon : Eric
Telefoonnummer : 86-13593175042
WhatsApp : +8613593175042

Het Lager van de de Naaldrol van de hoge snelheidsduw met Zware Asladingen en Schokladingen

Plaats van herkomst: China
Modelnummer: SKF GS 81116
Productdetails
Hoog licht:

sferische stuwkracht invloed

,

tonlagers druklager

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Lager van de de Naaldrol van de hoge snelheidsduw met Zware Asladingen en Schokladingen

 

De lagers van de duwrol worden gebruikt aan asladings hoofdzakelijk as, radiale gezamenlijke lading, maar de radiale lading zou geen 55% van de aslading moeten overschrijden. Met andere lagers van de duwrol, is dergelijke coëfficiënt van de lagerswrijving lagere, hogere snelheid, en het richten van prestaties. De standaard cilindrische de rollagers van de ontwerpduw met metaal stevige kooi, kooi volgens gebruikersvereisten, kunnen op andere types of materialen worden toegepast. Het redeneren kunnen de verminderde rollagers aslading weerstaan, de grens die asverplaatsing dragen, kan het als het unidirectionele as plaatsen worden gebruikt. Lagers van de duw de cilindrische rol, lagercapaciteit, het relatieve klein glijden, maar de lagere maximum snelheid.

 

Toepassing

 

De lagers van de duwrol worden hoofdzakelijk gebruikt voor op zwaar werk berekende werktuigmachines, machts mariene versnellingsbakken, booreiland, elektro en andere machines in de verticaal.

 

Waarom ons kies:

 

 

1) De Lagers van wereldklasse

2) Niet Standaardlagers

3) Echte Producten met Uitstekende Kwaliteit

4) Na de Verkoopdienst en Technische bijstand

5) Qucklevering

6) Kostenbesparing

7) Minder Kosten van Aankoop

8) Het bijwonen van Klanten vraagt onmiddellijk

 

D (mm): 80
D (mm): 105
B (mm): 5.75
Gewicht (kg): 0,16

Van de de naaldrol van SKF GS 81116 zijn de Dragende SKF de duwlagers uitgerust met een vorm-stabiele kooi om een groot aantal naaldrollen betrouwbaar te leiden en te behouden. De diameterafwijkingen van de rollen binnen één assemblage zijn binnen 2 μm, toelatend deze lagers om zware asladingen en schokladingen te bevatten. Deze lagers verstrekken een hoge graad van stijfheid binnen een minimum asruimte. SKF levert de duwlagers van de naaldrol in twee ontwerpen: de de naaldrol en kooi duwen assemblage, AXK-reeksen en de duwlagers van de naaldrol met een centreerspon, AXW-reeks.
Wegens alle mogelijke combinaties, moeten de juiste wasmachines afzonderlijk worden bevolen.